Заявочко....
|
|
innferno | Дата: Среда, 23.06.2010, 00:21 | Сообщение # 1 |
Говорун
Статус: Offline
| Привіт славетному клану БЛ Мо хто ше пам"ятає з меганета такого СВСа як Necropol1s. Пішов поступать в Універ і так і не вернувся ще й ви переїхали на новий серв. Не дарма тоді кінув л2 поступив в Харків... зара вже закінчив перший курс... Приїхав до дом і куда ж дітись від Ліняги вирішив погасати . Ну шя буду мальовать Заявочку
Якщо кожні ваші ідеї видаються вам геніальними то ---->> Відставте бутилку горілки і проспіться
|
|
| |
MataHari | Дата: Среда, 23.06.2010, 00:25 | Сообщение # 2 |
Генералиссимус
| О нет еще один украинописец конечно помним
[imgsig]MataHari_1382423769.png?21[/imgsig]
|
|
| |
MrDrako | Дата: Среда, 23.06.2010, 00:41 | Сообщение # 3 |
Майор
| upppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
СОСИ ПІСЮ КУРВА!! СОСИ ПІСЮ КУРВА!! СОСИ ПІСЮ КУРВА!! СОСИ ПІСЮ КУРВА!!
|
|
| |
innferno | Дата: Среда, 23.06.2010, 00:44 | Сообщение # 4 |
Говорун
| Потрусив я чуток брата і другана (Саню-mrdrako) і чуток нашкріб персов .Бо ,як згадаю кач профа реци .. аж моторошно стає П.С. лазив по сайту найшов свою заявку ще з Меги гг 1. Ваше имя. 2. Ваш возраст. 2.2. C какого вы города? 3. Ник вашего мейна/твинка, ЛВЛ и профа. 4. Бижа/Армор/Веапон вашего мейна/твинка. 5. Название вашего последнего клана на этом серве, ники КМа\зам КМа этого клана. в каких кланах вы ещё были, причина ухода? 6. Время вашего он-лайна в день. 7. Стаж игры - Л2. 8. Причина выбора нашего клана. 9. Ваши знакомые из нашего клана (ники). 10. Чем вы можете быть полезны клану? 11. Ваша самооценка в пвп?(по 5тибальной) 12. Есть возможность использовать Вентрилу? Есть микрофон? 13. Откуда играете(дом\клуб\другое), тип и скорость интернета 14. Конфигурация компа (сколько окон можете загрузить) 15. Контактная информация(аська, моб. телефон, ссылка на страницу в контакте) 1. Звать Бодя 2.1 18 повних =) 2.2 Рідне Нововолинськ ( Волинська обл) На навчанні Харків 3.Нік Necropol1s (soultalker 76lvl ) / твінки : ЕЕ 75+ два БД 70 + Варк 56+ Ше 70+ ПП 61+ крафт,спойл 55+ Ніков ще не знаю - спосор саня Vs мій брат 4.Напишу тікі про мейн. Дк сет/ Біжа Некля і серьгі МЖ / кольца ТТ. /Пуха - Спіріт +3 (акум) . 5.На серві був 2 хв якось не вспів зайти 6.Колись доходило до 10 годин в день ... зара напевно від настрою від 30хвилин до 5 годин а мб і довше 7.хз я збився з рахунку ну з перервою в рік то десь 4 роки мб більше мб менше 8.Емс.. ну якось йду на серв тільки через клан.. хочеться побігать в рідному клані і посидіти в годарт замку :)) 9. Ну хто був на меганеті декілька людей думаю найдеться 10. Хз поки думаю буду флудить :)) Як розіграюсь то вже побачим... Ну по ностальгії на Осаду треба сходить.. і Замеси люблю.... плюс на халяву такий чар попався 11.Рік практики не було зара 3... 12.Мікрофон присутній. 13. З дому. 14. Зара 1 мб 2 потяне... вінда угроблена.... ДВд рв накрився ... з стіпухи куплю переб"ю систему то десто 2-4 зможу держать 15.http://vkontakte.ru/id15127605
Якщо кожні ваші ідеї видаються вам геніальними то ---->> Відставте бутилку горілки і проспіться
Сообщение отредактировал innferno - Среда, 23.06.2010, 10:40 |
|
| |
MrDrako | Дата: Среда, 23.06.2010, 00:51 | Сообщение # 5 |
Майор
| я тут подумав нечитаючи заявки, нах нам нада такі нуби як _^_ xDDD
СОСИ ПІСЮ КУРВА!! СОСИ ПІСЮ КУРВА!! СОСИ ПІСЮ КУРВА!! СОСИ ПІСЮ КУРВА!!
Сообщение отредактировал MrDrako - Среда, 23.06.2010, 00:55 |
|
| |
OXPAHuK | Дата: Среда, 23.06.2010, 01:32 | Сообщение # 6 |
exCL GL
| Quote (MrDrako) я тут подумав нечитаючи заявки, нах нам нада такі нуби як Вот и я так думаю мутный тип какой то, с вара полюбасу козачек...нафиг надо
саперы таки ходят медленно, но лучше их не обгонять) В начале ишешь справедливость, а потом новую работу Бойся не оружия, а того, кто им владеет.
|
|
| |
Gattuso | Дата: Среда, 23.06.2010, 02:21 | Сообщение # 7 |
Генералиссимус
| прет инферно)
Гордость можно купить, её продают вразвес. Можешь пробовать свои уловки. но лучше беги, если руки уже кулаки.
|
|
| |
MataHari | Дата: Среда, 23.06.2010, 06:17 | Сообщение # 8 |
Генералиссимус
| Блин я нифига не понял с утра на твоем ломоном украинском мне нужны бд кот варк . Кого ты планируешь основой сабом?Добавлено (23.06.2010, 06:17) --------------------------------------------- Некр чтил. Короче если онлайн будет гуд делай саб до 1числа и заберем в консту. Прокачку тебя как сапа устроим
[imgsig]MataHari_1382423769.png?21[/imgsig]
|
|
| |
DarkDeath | Дата: Среда, 23.06.2010, 09:16 | Сообщение # 9 |
Генерал-майор
| Помню помню Некрополиса,норма чувачина. Где ты учишся в Харькове?
2 БАЛЛА ЗРАЗУ НА!!! Йа CraiG/// Peace brother!
|
|
| |
kerya | Дата: Среда, 23.06.2010, 09:38 | Сообщение # 10 |
Генералиссимус
| за
|
|
| |
innferno | Дата: Среда, 23.06.2010, 10:37 | Сообщение # 11 |
Говорун
| Quote (MataHari) Блин я нифига не понял с утра на твоем ломоном украинском мне нужны бд кот варк . Кого ты планируешь основой сабом? Ну мну подогнали Некра 76 лвл -мейн... Я вечно сапом на лоу рейтах бігав ... хочеться і ДДшкой погасать Саб хз мб потім Котом мона погасать хз...
Сообщение отредактировал innferno - Среда, 23.06.2010, 10:44 |
|
| |
innferno | Дата: Среда, 23.06.2010, 10:38 | Сообщение # 12 |
Говорун
| Quote (DarkDeath) де ты учишся в Харькове? НТУ "ХПІ"
|
|
| |
Murder | Дата: Среда, 23.06.2010, 11:02 | Сообщение # 13 |
Генерал-лейтенант
| звичайно ЗА) мій брат ще твоїм некрополісом на мегі ганяє))))
|
|
| |
innferno | Дата: Среда, 23.06.2010, 14:00 | Сообщение # 14 |
Говорун
| Прикольно :)) Ну я з онлайном не знаю .... щось задрот який жив в мені помер Зара влом качатись .... зайшов на ПВП іто заепався качати перса оффнув л2... Ну але як кажуть апетит приходить під час їжі......
|
|
| |
Sagitarius | Дата: Среда, 23.06.2010, 17:21 | Сообщение # 15 |
Генералиссимус
| ммммм, ну не знаю, шось я тееб не помню чувак..правда мене не було на меганеті))))))
|
|
| |